Als virtueel assistent werkt Christine op maat van uw bedrijf en doorloopt ze samen met u volgende stappen:

STAP 1 │ KOFFIE
Christine komt graag langs voor een eerste gesprek. Samen brainstormen we over het huidige takenpakket: welke taken zijn tijdrovend en welke opdrachten kunnen gedelegeerd worden? We berekenen uw tijdswinst en maken afspraken over inhoud en deadlines.

STAP 2PLAN
Christine brengt de wederzijdse verwachtingen en taken in kaart en werkt een duidelijk voorstel op maat uit. Omdat u niet van onaangename verrassingen houdt, maken we een transparante offerte. Zizoh! werkt freelance en het is onze doelstelling dat u geen minuut teveel betaalt.

STAP 3 ACTIE
Groen licht? Check! De overeenkomst wordt opgemaakt. We vertrekken vanuit een duidelijk kader met heldere afspraken rond de samenwerking op afstand (onderlinge communicatie, inzetbaarheid, delen informatie, gebruikte infrastructuur of tools…). Zizoh! is er helemaal klaar voor!

STAP 4 │ EVALUATIE
Christine maakt tijd en ruimte voor feedback, altijd. Ze organiseert terugkoppelingen op regelmatige basis om de samenwerking te bespreken en indien nodig te optimaliseren zodat we een partnership kunnen uitwerken op langetermijn.

Heeft u een specifieke opdracht voor Zizoh!?
Neem contact op >>

NIEUW