Sinds meer dan een jaar ondersteunt Christine ons Make me Fly! team. Wat ik bijzonder waardeer, is haar flexibiliteit, haar proactiviteit, haar efficiëntie en haar betrokkenheid. Ze werkt op afstand en is daar volledig zelfstandig in. Facturatie gebeurt altijd tijdig en transparant. En ze heeft gevoel voor humor 🙂
Ik zou me het team niet meer zonder kunnen voorstellen. Voor mij als zaakvoerder is ze mijn nachtrust. Daarnaast is ze bovendien ook een zeer getalenteerd artieste!
Els Deboutte – Make me Fly!

Als ondernemer heb je veel petjes op waardoor je soms neigt de foute prioriteiten te leggen. Ik heb snel geleerd dat mijn prioriteit ligt bij mijn klanten en mijn marketing. Al de rest wil ik zoveel mogelijk uitbesteden of automatiseren. Zo besteed ik graag operationele, administratieve en organisatorische taken uit aan Christine die dit allemaal in goede banen leidt.
Greet Bunnens, Personal Branding | Business Booster | Blogger&Speaker | Social Media | HR | YouBrandBuilder.be & BusinessBoostEvent.be

Christine heeft me snel verder geholpen met de administratieve ordening van de facturen van één van mijn cliënten. We konden goed overleggen via Skype en alles werd voor de afgesproken deadline afgewerkt.
Discretie en punctualiteit zijn voor mij als boekhouder echt een must voor de mensen met wie ik samenwerk en ik kan Christine dan ook alleen maar aanbevelen.
Cindy Collier, Erkend Boekhoudster, DubbelC Comm V.

NIEUW